Kunstkring Die Bronne brengt ‘De Kastaar.’

Op vrijdag 28, zaterdag 29 oktober, vrijdag 4 november en zaterdag 5 november staat K.K. Die Bronne op de planken met een onvervalste komedie!

Bernard Bleuke, de Kastaar, is een echte verleider. Op Valentijnavond heeft hij Vicky, zijn nieuwe secretaresse, opdracht gegeven een belangrijk contract langs te brengen, naar het strandhuis van zijn baas CC Golding. Het contract is belangrijk maar Vicky in bed krijgen is belangrijker. Zijn huishoudster Blanka moet voor hun tweeën een heus Valentijnmenu koken en zo hoopt hij te kunnen scoren. Maar dan blijkt Vicky niet alleen zijn nieuwe secretaresse maar ook de dochter van de grote baas CC Golding. Gelukkig is er Junior om hem te redden. Of juist niet. En dan komt de grote baas langs alsook Serafine, de echtgenote van Bernard. En net wanneer Bernard Vicky aan Junior probeert te koppelen, komt Juniors vriendin Kitty Witty binnen stormen. Hoe gaat onze kastaar zich hier uit redden? De regie is in handen van Rudy Depooter.

Alle opvoeringen hebben plaats in Viso Cor Mariae.