©Lennox vzw - Leden van Lennox vzw met juf Els Van Aelbrouck en directeur Wim Beeckman

Lennox vzw schenkt 3.000 euro opbrengst van Legends Live XL aan Hartencollege Basisonderwijs Okegem

Lennox vzw heeft 3.000 euro overhandigd aan het Hartencollege Basisonderwijs Okegem. Het gaat om een deel van de opbrengst van het hard rock- en metalfestival ‘Legends Live XL’.

“Belofte maakt schuld maar met deze zitten we niet in. Vorig jaar was het al een voornemen om een goed doel te steunen, iets wat we nu na onze tweede editie ook kunnen doen. Afgelopen week mochten we een symbolische cheque van 3.000 euro overhandigen aan juf Els Van Aelbrouck en directeur Wim Beeckman van Hartencollege Basisonderwijs Okegem! Zij zullen het geld gebruiken om er een broodnodige nieuwe kleuterklas mee in te richten. Zo geven we Okegem iets terug, wat uiteraard nooit gelukt was zonder de steun van onze talrijke sponsors, onze honderden bezoekers, de bands die het beste van zichzelf gaven en de vele vrijwilligers! Bedankt iedereen! ” vertelden de leden van Lennox vzw