Koor Sapukay toont groot hart voor Merelbeke Mondiaal

In de bres voor ‘Klimaatrechtvaardigheid’

Noteer met stip. Op vrijdag 4 november (20 u), zaterdag 5 november (20 u) en zondag 6 november (15 u) treedt solidariteitskoor Sapukay op in het Cultuurhuis Merelbeke. Benieuwd hoe Sapukay zal klinken? Een goede raad, bestel snel uw tickets (16 euro, kinderen 12 euro) via cultuurhuis.merelbeke.be of 09 / 210 35 80.
Het koor Sapukay en 11.11.11. Merelbeke slaan de handen in elkaar. ‘Het zou ons echt verheugen je op deze optredens te kunnen verwelkomen’, klinkt het. Een groot hart voor Merelbeke Mondiaal. Het centraal doel van 11.11.11: de wereldwijde klimaatrechtvaardigheid. De ontwikkeling van de industriële wereld ligt aan de basis van de klimaatveranderingen. De lage inkomenslanden ondervinden in toenemende mate catastrofale gevolgen: droogte, overstromingen, tyfoons, orkanen,…11.11.11. ijvert ervoor dat alle landen op de planeet de noodzakelijke klimaatmaatregelen kunnen nemen. 11.11.11. blijft onrechtvaardigheden daadkrachtig aanpakken en acties voeren.
We kijken er naar uit, met het gloednieuwe optreden  geven de leden van koor Sapukay nog maar eens een vervolg aan wat ze uitmuntend in zijn, het publiek een zalige muziekavond bezorgen. Dit mag je niet missen. Een perfect muzikaal avondje wacht. Zij die nooit een optreden zagen van Sapukay, kom gewoon eens kennis maken. Must see. En bovendien zit je heel comfortabel in het Cultuurhuis Merelbeke. Zeker weten, Sapukay  palmt het Cultuurhuis in. Het koor wil nog maar eens haar veelzijdigheid tonen. Smul mee van de verrassing die Sapukay te bieden heeft. Het belooft een op en top optreden te worden met een heel gevarieerd programma.

Zin om het mee te maken? Het optreden van het koor Sapukay  zal ook dit keer een breed geïnteresseerd publiek boeien. Sapukay is alleszins klaar om de wereld te betoveren met zijn Hoop in de Hoop. Het koor zingt dat uit in zijn gekende stijl. En Willem Hoet staat in voor fraaie beelden.   (marcel van de vijver, foto’s Danny De Lobelle)