Voorzitter Erik Lievens: ‘Iedereen is welkom op praatcafé’

Sluit aan bij Wandelsportvereniging Land van Rhode vzw

De Oosterzeelse wandelclub WSV Land van Rhode vzw pakt op zaterdag 5 november van 15 u tot 18 u uit met een praatcafé. ‘Iedereen is welkom in zaal De Kring, Gootje 61 in Balegem. ‘De leden kunnen hun lidmaatschap hernieuwen, clubkledij aankopen, inschrijven voor de de busreis naar Floreffe, de nieuwjaarsreceptie en info krijgen, en ook al boeken voor de reis naar Side aan de Turkse Rivièra (een absolute aanrader). Kandidaat – leden en geïnteresseerden kunnen er terecht voor alle info over de wandelclub, en traditiegetouw trakteren we weer op gratis koffie en gebak’, meldt voorzitter Erik Lievens, sinds 1987 aan het roer van de Oosterzeelse wandelclub. Nog altijd met hart en ziel. ‘Gelukkig word ik geruggensteund door een gemotiveerd en hardwerkend bestuur’.

We bevelen je graag de Oosterzeelse wandelclub WSV Land van Rhode vzw aan. Ronduit een schitterende club. Je vult graag je tijd in op een aangename manier, dan ben je dé geschikte kandidaat en ben je steeds welkom op de wandeltochten van de Oosterzeelse wandelclub. De leden vormen een hechte groep, één grote familie. Wie graag lichaam en geest verwent, moet lid worden van WSV Land van Rhode vzw. Recreatieve en leerrijke wandeltochten aanbieden, met een grote waarde, inspelen op het community-gevoel. Daar staat WSV Land van Rhode vzw voor. Het is telkens opnieuw genieten. Ver weg van de stress, het geestelijk welzijn tegemoet. Leef langer, wandel! Geregeld wandelen verlengt uw leven, en dat mag u gerust letterlijk nemen. Mensen die genoeg bewegen, hebben minder kans op overgewicht, hart- en vaatziekten of bepaalde vormen van kanker. Het is nooit te laat om met wandelen te beginnen. Zelfs wie op zijn zestigste begint te wandelen ondervindt daar nog het heilzame effect van.

Wandelclub stapt in 2023 zijn 36 ste jaargang in

De Oosterzeelse wandelclub stapt in januari 2023 zijn 36 ste jaargang in. WSV Land van Rhode vzw heeft dit jaar nog twee tochten te gaan: de Pannenkoekentocht op zondag 6 november in Balegem en de Wafelentocht op zaterdag 17 december in Scheldewindeke. Trek de wandelschoenen aan. Bewegen is het medicijn van de toekomst. Zet de stap en wandel mee. Ben je op zoek naar een zinvolle én gezonde vrijetijdsbesteding dan ben je bij W.S.V Land van Rhode vzw aan het juiste adres. Ook in 2023 nodigt de Oosterzeelse wandelclub je uit om deel te nemen aan zijn wandeltochten. Wandel je fit. Wie graag zijn passie deelt met duizenden andere wandelaars, mag ook in 2023 de rijk gevarieerde wandelingen van de Oosterzeelse wandelclub niet missen. Wandeltochten die de nadruk leggen op sociaal contact én ontspanning. Interesse? Meer weten? Info: voorzitter Erik Lievens, 0475 / 78 11 96, erik-lievens@skynet.be, secretariaat Diana Scheirlinck, 0475 / 42 05 12, diana.scheirlinck@skynet.be. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).