© Google Maps

Vanaf maandag proef met eenrichtingsverkeer in Grotstraat en Parkstraat

Wij herinneren eraan dat vanaf maandag 31 oktober bij wijze van proef een andere verkeersregeling van toepassing zal zijn in de Grotstraat en Parkstraat in Grotenberge. In laatstgenoemde straat zal verkeer alleen richting Grotstraat/kerk toegelaten zijn (uitgezonderd voor fietsers en bromfietsers klasse A) en in de Grotstraat alleen richting Gentsesteenweg (uitgezonderd voor fietsers en lijnbussen). In de Parkstraat gaat dit ook gepaard met een gewijzigde parkeerregeling. Deze nieuwe verkeerssituatie wordt uitgetest tot en met zondag 26 februari 2023 (einde krokusvakantie). In een eerder NUUS-artikel dd. 10 oktober ll. waarin we hierover al bericht hebben, kunt u over het waarom en hoe uitgebreider lezen via deze link.