Nieuwe creatieve zaak voor mens en hond in Nederbrakel

In Nederbrakel ging volgende creatieve zaak van start met een webshop aan de Serpentestraat in Nederbrakel.

Magalie  Aspeele: ” Ik ben twee jaar geleden begonnen als zwangerschapsfotograaf in Covid-tijden. Door het verbod op in studio fotograferen, moest ik een tweede inkomen voorzien. Dus ben ik een webshop opgestart waarin ik handgemaakte bandana’s en bowties verkocht voor honden.

De webshop kreeg de naam ‘Absolutely Pawfect’ – als in ‘absoluut perfect voor honden’.  Intussen is de naam uitgegroeid tot een merk die zich positioneert als een exclusief merk die zijn focus legt op de doelgroep, en dat zijn de hondenmama’s. Door het online gegeven had ik minder  klantencontact, en begon ik met het organiseren van evenementen zoals de ‘Kerstnocturne’, ‘Paaseierenzoektocht’, ‘Hocus Pocus wandeling’, en zette ik uiteindelijk ook de stap om alles onder een fysieke winkel onder te brengen. Waarin ik zowel mijn job als fotograaf verder kan uitoefenen, en ook mijn klanten met honden kan ontvangen in een fysieke boetiek.  Het pand is zowel een boetiek voor honden, als een fotostudio voor ieder die professionele foto’s wenst, als een plek waar ze in een luxueuzere setting kunnen onthaasten en toch óok met hun hond welkom zijn.”

Dinsdag was er ook een demo van een Belgische (h)ondernemer wiens hondenbrokken enkel in  de winkel van Magalie  in Brakel verkrijgbaar zullen zijn. Het hondeneten noemt  Gutsy  en is op basis van insecten samengesteld.