MVC Sint-Augustinusshotters: nieuwe uitrusting en nieuw logo

De recreatieve minivoetbalclub Sint-Augustinusshotters heeft een nieuwe uitrusting met een nieuw logo. Eric Haegeman: ” De club speelt reeds sinds 1974 onafgebroken op donderdagavond met een mix van jongeren en ‘gevorderden’. In het logo is het anker verwerkt. Daarmee blijft de club symbolisch verankerd met haar oorsprong, hetzij het oudercomité van de Sint-Augustinusschool, van de Broeders van Liefde, in Brakel. Het anker (hoop) is bovendien ook terug te vinden in het wapenschild van de Broeders van Liefde. Anderzijds is het anker tevens het symbool voor standvastigheid, vastberadenheid en trouw. De kleuren zijn geel-zwart met een knipoog naar OLSA (Oud-leerlingen Sint-Augustinus) Brakel. In 2024 viert de club haar 50-jarig bestaan!”