Samana en KVG laten je schaterlachen met Bon Dieu! 2

Topfilm in GC De KLuize

Dankzij Samana en KVG Oosterzele kan je op donderdag 17 november om 14 u in de theaterzaal GC De Kluize in Scheldewindeke gaan kijken naar de komische film Bon Dieu! 2. Het wordt lachen, brullen, gieren, zeg maar schaterlachen met deze komische film van regisseur Philippe de Chauvernon. De film gaat over de relaties in de families Verneuil en Koffi waarvan je reeds de vroegere belevenissen gezien hebt in de filmvoorstelling in 2016.
De families zijn terug, talrijker dan ooit, Claude en Marie Verneuil worden met een nieuwe crisis geconfronteerd, hun vier schoonzonen Rachid, David, Chao en Charles willen samen met vrouwen en kinderen Frankrijk verlaten en hun geluk in het buitenland beproeven. Claude en Marie doen er alles aan om hen in het land te houden met allerhande pittige verrassingen die erbij komen kijken.
Voor de vertoning van de film wordt er koffie en gebak aangeboden.
Deelnemen kost 7 euro

(film, koffie en gebakje inbegrepen). Na de film kan je nog nagenieten van een drink in de foyer van GC De Kluize.Inschrijven (ten laatste op 10 november) kan bij Juliette Meuleman, 0487 / 32 55 98, juliette.meuleman@telenet.be, Rita De Landsheere, 0472 / 95 18 33, ritadelandsheere@hotmail.com, Juliette Van De Sijpe, 0478/ 63 97 91, hubert.vandesype@gordianus.com(mvdv, foto ddl)