Wie graag wandelt moet lid worden van WSV Land van Rhode vzw

Praatcafé werd mooi succes

De Oosterzeelse wandelclub WSV Land van Rhode vzw, die in 2023 zijn zesendertigste jaargang instapt, pakte op zaterdag 5 november 2022 in Zaal De Kring in Balegem uit met een praatcafé. Veel leden en sympathisanten kwamen afgezakt naar De Kring. Even na 15 u zat de zaal al afgeladen vol. Na de vriendelijke ontvangst heerste meteen een gemoedelijke sfeer in het Praatcafé. Je kon er kennis maken met de Wandelsportvereniging Land van Rhode vzw die haar leden, kandidaat-leden, sympathisanten en de pers verwende met taart en koffie. En op de koop toe gratis. Een mooie attentie van de wandelclub voor haar leden en sympathisanten. Tot genoegen van het bestuur van WSV Land van Rhode vzw hebben veel leden hun lidmaatschap al vernieuwd voor het nieuwe wandelseizoen 2023. Een verheugende vaststelling, er sluiten nieuwe leden aan. Ze zijn welkom in de familiale club bij uitstek: WSV Land van Rhode vzw. Wandelen, de complete sport voor alle leeftijden. Een goede reden om veel tijd in de natuur door te brengen. Momenteel is de twaalfjarige Mathis Tuerlinck het jongste lid van de Oosterzeelse wandelclub en is Jozef Baele (85 jaar) het oudste lid van de club.
We bevelen je graag de Oosterzeelse wandelclub WSV Land van Rhode vzw aan. De wandelclub is een vereniging die na 35 jaar nog steeds springlevend is én nog altijd van aanpakken weet. Nieuwe leden zijn ten alle tijde welkom bij WSV Land van Rhode vzw. Wie interesse heeft, geeft een seintje aan voorzitter Erik Lievens, 0575 / 78 11 96, erik-lievens@skynet.be of secretaresse Diana Scheirlinck, 0475 / 42 05 12, diana.scheirlinck@skynet.be. De Oosterzeelse wandelclub speelt in de regio een belangrijke rol. De club blijft verder bouwen aan zijn ijzersterke reputatie. Het succesverhaal begint in 1987. De club telt momenteel zo’n 300 leden en organiseert volgend jaar negen wandeltochten. Elke tocht zo’n duizend of meer wandelliefhebbers in goede banen leiden, dat wordt ook de nieuwe uitdaging in 2023.
De pioniers van de wandelclub, voorzitter Erik Lievens en Diana Scheirlinck, zijn vanaf het eerste uur tot nu in de weer voor hun harts-club en geesteskind Wandelsportvereniging Land van Rhode vzw. Ze weten zich gelukkig geruggensteund door bestuursleden Kris Van der Eecken, Kim Cattoir, Erna De Backer, Marc Cottem en een schare trouwe medewerkers. Je vult graag je tijd in op een aangename manier dan ben je de geschikte kandidaat en ben je steeds welkom op de wandeltochten van de Oosterzeelse wandelclub. De leden vormen een hechte groep, één grote familie. Wie graag wandelt moet lid worden van de Oosterzeelse wandelclub. Recreatieve en leerrijke wandeltochten aanbieden, met een grote waarde, inspelen op het community-gevoel. Daar staat WSV Land van Rhode vzw voor. Leef langer! Wandel! Daags na het praatcafé werd op zondag 6 november de 34 ste editie van de Pannenkoekentocht in Balegem georganiseerd. Op zaterdag 17 december 2022 pakt de Oosterzeelse wandelclub uit zijn Wafelentocht in Scheldewindeke. De wandelaars trekken hun schoenen aan voor 6, 10, 14, 18 of 21 km. Je kan starten tussen 8 u en 15 u. Inschrijven in GC De Kluize in Scheldewindeke. Er is voor iedereen een geschikt parcours uitgestippeld. Met de kinderen een korte wandeling? Dan is de 6 kilometer zeker iets voor jou en je gezin. De kriebels in de kuiten? Overtuigd? Wandel je fit. Info: voorzitter Erik Lievens, 0475 / 78 11 96, erik-lievens@skynet.be, secretariaat Diana Scheirlinck, 0475 / 42 05 12, diana.scheirlinck@skynet.be. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).