De Sint komt Het Zoeteke in Scheldewindeke bezoeken

Het is weer bijna zover en het blijft voor de kinderen altijd een spannend moment: de komst van Sinterklaas. Een persoonlijke ontmoeting met de sint is natuurlijk het hoogtepunt. De sint maakt op woensdag 16 november tijd vrij om de kinderen te bezoeken in Het Zoeteke, Stationsstraat 23 in Scheldewindeke.

De Sint is milieu bewust en komt met de trein van 14.25 aan in het station van Scheldewinde en in stoet gaan ze maar t’ Het Zoeteke, het einde is voor zien om 17.30. Voor elk ingeschreven kindje is er een verrassingspakket voorzien.

Meer info en inschrijven: https://www.hetzoeteke.be/contact

tekening sint 2022 website bij Het Zoeteke

OPENDEURDAGEN

In het zelfde weekend zijn dan ook de traditionele opendeurdagen. Deze gaan door van Vrijdag 18/11/2022 startend met Happy Hour om 16:00, en lopen door tot en met Zondag 20/11/2022.

Schrijf jezelf in voor de opendeurdagen met de overheerlijke degustaties. Het wordt een ontdekkingstocht voor je smaakpupillen. https://www.hetzoeteke.be/contact