Verwacht een op en top avond met Raf Walschaerts (Kommil Foo), Neeka en Venus in Flames

Song Circle: Raf, Ilse en Jan drie podiumbeesten pur sang

Veeg de slapers uit uw ogen, het ronduit schitterend Kluize – team heeft een ‘specialleke’ voor jou in petto. Trriiing. Dames en Heren, het is tijd voor de enige echte Raf Walschaerts (de helft van Kommil Foo), Neeka & Venus in Flames. Verwacht op donderdag 24 november 2022 vanaf 20 u met ‘Song Circle’ een hartverwarmende muzikale avond. Song Circle gaat over mensen, over het leven, over de muziek. Over jij en ik. Relaxed, ongedwongen en hartverwarmend. Het draait om ontmoeten, ontdekken, ontstressen en beleven.
Het concept van Song Circle is even eenvoudig als geniaal. Zet drie boeiende en gepassioneerde artiesten samen op het podium, in een intieme setting, en om beurten spelen ze een lied uit hun rijke oeuvre en vertellen ze het verhaal achter hun muziek. Niks in de handen, niks in de mouwen. Met de kracht van hun liedjes en hun stem, spontane gesprekken over het hoe en waarom, in wisselwerking met elkaar of met het publiek. Meer heeft een mens soms niet nodig.
Met Raf Walschaerts (ken je uiteraard al van de helft van het gerenommeerde en fantastische Kommil Foo), Ilse Goovaerts (Neeka, is een vaste waarde in de Belgische muziek en kiest na vijf albums in het Engels voor het Nederlands) en Jan De Campenaere (de man achter Venus in Flames, zanger en songwriter van bekende en minder bekende Belpopparels) krijg je gegarandeerd drie podiumbeesten pur sang voorgeschoteld.
De bevlogen getalenteerde Raf, Ilse en Jan zijn hier samen méér dan de som der delen, in een unieke samenwerking voor de theaters. Beste muziekliefhebbers, je krijgt ook nog eens extraatjes, Neeka én Venus in Flames brengen een nieuw album uit, liedjes uit deze albums zal je kunnen horen op donderdag 24 november in GC De Kluize. Het kan niet anders, donderdagavond veroveren Raf, Ilse en Jan in de Oosterzeelse cultuurtempel alle harten. Tickets kosten 18, 17, 16, 15, en 14 euro en zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be, www.gcdekluize.be. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).