Schrijf je in voor de Geraardsbergse Gedichtencarrousel

Geraardsbergen. De Vlaams/Nederlandse week van de poëzie loopt in 2023 van 26 januari tot 1 februari. Ook Geraardsbergen zet de dichters in de kijker. De plaatselijke dichters Marleen De Smet en Frank Renders sloegen in samenwerking met The Preacher de handen in elkaar en organiseren op zondag 29 januari om 15u. een poëzienamiddag in The Preacher – Markt 9 te Geraardsbergen.

Naast gastoptredens van zanger/dichter Rick de Leeuw en de Ninoofse stadsdichter Willy Verhegghe kan ook jij je gedicht een podium geven tijdens de gedichtencarrousel. 

Gedichtencarrousel en gelegenheidsbundel
Beschik je over een schrijverspen en wens je deel te nemen, dan krijg je de mogelijkheid om je gedurende maximum twee minuten te laten gaan op het dichterspodium. Het thema is vrij, alsook de wijze waarop jij je gedicht voordraagt of slamt.

Wie tijdig inschrijft (uiterlijk 21 december 2022) krijgt een plaats in de bundel die ter plaatse kan worden aangekocht. De winst draagt bij tot de organisatie van het initiatief. Mail één of twee gedichten naar gedichtencarrousel9500@gmail.com. De gedichten mogen niet meer dan maximaal 28 versregels tellen, witregels inbegrepen. Het aantal inschrijvingen wordt beperkt tot 24 deelnemers.

Wie later inschrijft of een eigen gedicht meebrengt naar de poëzienamiddag kan -als er voldoende tijd resteert- alsnog het podium innemen. En ook wie komt als ‘toehoorder’ is vanzelfsprekend heel welkom. De toegang bedraagt 5 EUR.

Mail voor meer info naar gedichtencarrousel9500@gmail.com.

Iedereen is van harte welkom.