Dag van de Ondernemer was groot succes

Geraardsbergen. Op vrijdag 18 november, de Dag van de Ondernemer, organiseerde Lokaal Bestuur Geraardsbergen samen met UNIZO Geraardsbergen een netwerkevenement voor ondernemers. Zo’n 80 ondernemers uit meer dan 50 verschillende bedrijven werden in businesscentrum Travoo in de bloemetjes gezet. Via dergelijke initiatieven willen UNIZO Geraardsbergen en het lokaal bestuur de plaatselijke ondernemers ondersteunen én het bij toekomstige ondernemers doen kriebelen om zelf te starten.

Schepen van Economie Véronique Fontaine: ‘Wij zijn fier op onze Geraardsbergse ondernemers. Ze zijn het kloppend hart van onze economie. Ze zorgen voor heel wat tewerkstelling en dragen op die manier ook bij aan het welzijn van de ganse bevolking. We zetten hen dan ook met plezier in de bloemetjes voor hun dagelijks enthousiasme en continue gedrevenheid.’ Het netwerkevent werd ook door de ondernemers zelf gesmaakt. Tijdens een hapje en een drankje werden heel wat onderlinge verhalen en tips uitgewisseld. Alle ingrediënten zijn daarmee alvast aanwezig voor een tweede editie in 2023.