Zestiende stookoliegroepsaankoop van Vooruit Lierde weerom een succes.

110 gezinnen tekenden in voor 138350 liter stookolie.

Doordat ze goed is voor een gezamenlijke bestelling van 138350 liter, 21000 liter meer dan vorig jaar en zelfs 41950 liter meer dan twee jaar geleden, kon de firma Comfort Energy uit Eke-Nazareth er dan ook weer een superprijs tegenover zetten. Ook dit jaar liet Vooruit Lierde de Lierdenaars dus zeker niet in de kou staan.

De actie werd op 26/11 afgesloten om op zoek te gaan naar de leverancier die de laagste prijs kon bieden. De winnaar van de veiling bood de prijs van 0,9840 euro per liter (incl. BTW) aan! Een schitterende prijs, die uiteraard mede te danken is aan het succes van de actie.

De firma Comfort Energy haalde de bestelling binnen door een fikse korting op de dagprijs te geven. Op het ogenblik van het afsluiten van de actie (26/11) stond deze op 1,1276 €/l voor bestellingen onder de 2000 liter en 1,0920 €/l voor bestellingen van 2000 liter en meer. Voor een levering van 2000 liter besparen de deelnemers in vergelijking met deze dagprijs om en bij de 216 euro. Kleinere leveringen doen in verhouding uiteraard een nog betere zaak, wat het sociale aspect van deze Vooruit-actie onderstreept. Zo winnen mensen voor een bestelling van 1000 liter 144 euro en zelfs voor een kleine bestelling van 500 liter is er nog 72 euro winst. Samen sparen de 110 deelnemende Lierdse gezinnen om en bij de 16750 euro uit op hun stookoliefacturen.

“Van de aangeschreven firma’s stuurden er uiteindelijk drie een offerte door. Zoals steeds deed ook onze plaatselijke leverancier Raoul BV weer een inspanning, waarvoor onze dank, doch werd in de eindbieding zeer nipt geklopt door Comfort Energy. Van de zestien georganiseerde groepsaankopen was Raoul BV zeven keer de firma met de laagste prijs en Comfort Energy negen” wist Vooruit voorzitter en stuwende kracht achter deze actie Bert Wastyn ons te vertellen. “Onze ploeg werkt voor iedereen en zoekt steeds naar de goedkoopste oplossing waar zo veel mogelijk Lierdenaren beter van worden! De Vooruit-ploeg laat de Lierdenaren niet in de kou staan!”

Meer info: Wastyn Bert (055/42 43 35) – Voorzitter Vooruit Lierde