ingezonden foto Grotenberge

Kleuters Natuurschool Oombergen weer primus in Vlaamse wedstrijd

De jongste kleuters van Natuurschool Klavertje 4 in Zottegem hebben de BelOrta-wedstrijd rond gezonde voeding gewonnen.

Maandag kwam BelOrta langs op school om de prijs uit te reiken en ze hadden Sinterklaas en zijn hulppieten meegebracht. In de BelOrta-tent mochten alle kleuters bij Sinterklaas langsgaan. Tevens werden alle kleuters en leerkrachten verwend met een lekker en gezond hapje. Vorige week werkten de kleuters rond gezonde voeding. Met de AppelSintjes kon de juf een mooie overgang maken naar de komst van Sinterklaas. In het speelbos DrOOmbergen verzamelden de kleuters veel gele bladeren en kleefden ze op de appel. “Nog een kruisje erbij en onze AppelSintjes waren klaar. Onze kleuters en juf Leen waren super fier toen ze hoorden dat ze gewonnen hadden”, geeft directeur Christ Meuleman nog mee.