Streekboetiek in Herzele zamelt mooi bedrag in voor Bijeva

Eva Van der Stockt van Streekboetiek in Herzele heeft een mooi bedrag ingezameld voor Bijeva, de Zottegemse organisatie die kansarme gezinnen in de regio ondersteunt.

Ze maakte zogenaamde Sintkadoosjes, lees meer via deze link, met sinterklaaschocolade van 3 verschillende lokale chocolatiers en in 3 verschillende formaten. Met de opbrengst ondersteunt ze het sinterklaasfeest van Bijeva.

“De actie is afgesloten en we hebben onze doelstelling behaald”, zegt Eva tevreden. “We mikten op 250 euro in en het is zelfs iets meer geworden. We verkochten 80 doosjes en zamelden zo 255 euro in. Ik wil hierbij heel graag iedereen bedanken die één of meerdere Sintkadoosje kocht en ook Pano, Nuus en Het Laatste Nieuws om mee de actie de nodige ruchtbaarheid te geven door het publiceren van een artikel erover. Ook een dikke merci aan Jolien van Gold Chocolate, Charlotte van Au Château Chocolat en Leander en zijn team van Chocolaterie Hermes. Zij kregen elke dag bestellingen van mij te verwerken en deden er alles aan om mij zo snel mogelijk van de nodige overheerlijke chocolade te voorzien.”

Meer info?

Bijeva

Streekboetiek Herzele