Kerstmarkt, shoppingsweekend en vuurwerk… beleef kerst in Geraardsbergen

Kerstmarkt
Van vrijdag 9 tot en met zondag 11 december kan iedereen gezellig keuvelen tussen de kerstkraampjes, genieten van verschillende optredens of proeven van heerlijke streekproducten op de jaarlijkse kerstmarkt. Op vrijdag 9 december brengen Den Bril en Gill Eeman bezoekers helemaal in de muzikale kerstsfeer. Op zaterdag 10 december kan er meegezongen worden met de deuntjes van Uit de Klakke, James Brown en Koen. Op zondag 11 december zorgen Pro Musica en streetband De Floaters voor de muzikale noten. Het hele weekend wordt er ook aan de allerkleinsten gedacht met kindergrime en bezoekjes van de Kerstman.

Shoppingweekends
Op zaterdag 10 en 17 en zondag 11 en 18 december organiseert het Handelscentrum vier shoppingdagen. Wie tussen 1 en 31 december kerstinkopen doet bij de deelnemende handelaars en de wedstrijdenveloppe deponeert in de gouden brievenbus (ter hoogte van Grotestraat 54) maakt kans op een aankoopbon van 50 euro. Vier maandagen wordt een winnaar geloot.

Tractorparade en vuurwerk
Op zaterdag 17 december twinkelen de winkelstraten vanaf 17 uur door de verlichte tractorparade. Vanaf 14 uur kunnen de kindjes zelf al eens oefenen op het minitractorparcours op het Stationsplein. We sluiten de dag af om 20 uur met een spetterend vuurwerk op de Markt.

Randanimatie
Het weekend van 17 en 18 december is er bovendien tal van animatie voorzien zijn zoals een bezoek van de Kerstman, livemuziek en straatanimatie.

Fotowedstrijd
Tot en met 31 december is er een magische fotowedstrijd. Wie een selfie neemt bij een van de kerstdecoraties in het centrum én deze foto tussen 9 en 31 december op zijn/haar Facebook- of Instagrampagina post met de hashtag #BeleefGeraardsbergen valt misschien in de prijzen. De 10 origineelste inzendingen ontvangen een cadeaubon van 25 euro van #GraagGeraardsbergen. Op vrijdag 13 januari 2023 worden de winnaars bekendgemaakt.