Sociaal Verhuurkantoor Zuid-Oost-Vlaanderen verkoopt kerstkaarten ten voordele van de Warmste week 2022

Warmste Week staat dit jaar in teken van kansarmoede. Als sociaal verhuurkantoor verhuren zij woningen en appartementen aan de meest kwetsbare doelgroep, gezinnen met de laagste inkomens en de hoogste woonnood. Zij zien van dichtbij hoe groot de impact is van kansarmoede, maar ook hoe groot het verschil kan zijn als je meer kansen krijgt in het leven.

Om De Warmste Week te steunen, verkoopt het sociaal verhuurkantoor unieke kerstkaarten met tekeningen van kinderen en volwassenen ten voordele van De Warmste Week. Deze tekeningen werden gemaakt door personen die wonen in één van hun sociale woningen, door mensen die op de wachtlijst staan voor een sociale woning, door collega’s, door mensen die hun woning verhuren aan het SVK, … De opbrengsten gaan integraal naar De Warmste Week.

Er zijn 4 verschillende pakketten te koop telkens van 4 kaarten. De prijs per pakket is 5 euro.

U kunt de kaarten bestellen via deze link