Ook twee koopzondagen in Zottegems winkelcentrum

Zottegem Winkelcentrum vzw is klaar voor de traditionele eindejaarsshopping en om de bezoekers aan het stadscentrum te verwelkomen in een gezellig decor met aangepaste etalageversieringen, speciale verlichting enz. die bijdragen tot een sfeervolle omgeving om op zoek te gaan naar de nodige kerst- en nieuwjaarsgeschenken en/of eindejaarsbenodigdheden.

Voor de kooplustige bezoekers is er overigens ook een kraslotenactie in ’t verschiet waarmee er bubbels te winnen zijn. De leden van de handelaarsvereniging Zottegem Winkelcentrum vzw gooien hiervoor de deuren open tijdens de eerstkomende twee weekends, met dus ook speciale koopjeszondagen op 11 en 18 december van 14 tot 18 uur. Zoals u in een eerder NUUS-bericht kon/kan vernemen (zie via deze link), komt op zaterdag 10 en 17 december trouwens ook de Kerstman met paard en koets ter gelegenheid van deze shoppingweekends naar het Zotttegemse stadscentrum afgezakt.