Stem Kendall Donny van AZ Sint-Elisabeth Zottegem tot Verpleegster van het Jaar!

Operatieverpleegkundige Kendall Donny van het AZ Sint-Elisabeth in Zottegem maakt kans om Verpleegster van het Jaar te worden. Stem je haar mee naar de overwinning?

Je stem uitbrengen voor de Nurse of the Year-verkiezing kan via deze link.

“Mijn naam is Kendall en 4 jaar geleden startte ik als operatieverpleegkundige in het AZ Sint-Elisabeth te Zottegem. Ondertussen ben ik sinds een jaartje ook materiaalverantwoordelijke in ons operatiekwartier. Ik probeer steeds positief door de dag te komen, met een glimlach op mijn gezicht ook al weet elke verpleegkundige dat we het soms zwaar te verduren hebben en kampen met een hoop stress. Ik werd genomineerd als nurse of the year, echter wil ik graag benadrukken dat het niet om mezelf gaat maar dat er nog een heel team aan mijn zijde staat. Teamwork makes the dream work! ;-)”