Vrije Basisschool Oosterzele brengt je in kerststemming

Fakkeltocht, kerstcafé, kerstmarkt

Er valt op zaterdag 17 december in het IBOE Gijzenzele en op zondag 18 december in De Appelaar Oosterzele veel te beleven.
Het IBOE pakt op zaterdag 17 december vanaf 17 u uit met een fakkeltocht met kerstcafé. Je wordt er ondergedompeld in de kerstsfeer. De hoofdschool van de Vrije Basisschool De Appelaar, Dorp Oosterzele  organiseert op zondag 18 december van 14 u tot 19 u een kerstmarkt binnen de muren van de school. Kom gerust snuisteren. Prachtige kerstkraampjes, gezellige kerstsfeer. Je kan in een ongedwongen kerstsfeer rustig flaneren langs de mooi ingerichte standen. De kraampjes met typische (kerst)artikelen, hebbedingetjes voor Kerstmis en Nieuwjaar…brengen je ongetwijfeld in een dromerige feeststemming. Op de kerstmarkt ga je zeker allerlei geschenkideetjes vinden. Voor elk wat wils.
Je kan in het IBOE en in de Appelaar toeven met het gezin, familie, vriendenkring. En ook de innerlijke mens komt ruimschoots aan zijn trekken met eet – en drankstandjes. De directie, de juffen, het personeel van de Vrije Basisschool Oosterzele nodigen je van harte uit om een bezoek te brengen aan de sfeervolle happenings in het IBOE en de Appelaar.  Iedereen is van harte welkom. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).