Wagen zwaar beschadigd na aanrijding met vlucht Laurens De Metsstraat Zottegem. Eigenaar op zoek naar getuigen

Dinsdag 20 december om 16.05 uur raakte een geparkeerde wagen zwaar beschadigd nadat hij werd aangereden in de Laurens De Metsstraat. De bestuurder van de aanrijdende wagen pleegde een vluchtmisdrijf. De eigenaar van de geparkeerde wagen is op zoek naar getuigen of mensen die iets meer weten.

“Mijn auto rode Renault Kangoo werd aangereden over de hele flank. Bij de aanrijding werd zowel mijn flank als de ingeklapte zijspiegel volledig af gereden. Hierbij wil ik graag een oproep doen naar getuigen. De aanrijdende wagen betreft een Zwarte Renault (vermoedelijk ‘Master’) met reclame op de zijkant (bedrijfswagen) waarvan de linker zijspiegel met behuizing bij de aanrijding tevens afbrak. Aangezien de dader een vluchtmisdrijf pleegde, zijn we opzoek naar het bedrijf, nummerplaat of identiteit. Indien u of iemand die u kent iets weet gelieve de politie van Zottegem te contacteren.”

Contact politie Zottegem via onderstaande link

Website politiezone Zottegem/Herzele/Sint-Lievens-Houtem