Balou nog steeds vermist: “Het lijkt wel alsof hij van de aardbol verdwenen is” – Beloning van 800 euro

De baasjes van Balou laten weten dat het hondje nog steeds vermist is sinds hij verdween in Zottegem. Ze geven de hoop echter niet op en loven een beloning uit van liefst 800 euro die hen leidt naar hun geliefde.

“Op 08 januari  was het 1 maand geleden dat mijn Balou is weggelopen. 1 maand dat mijn leven compleet is ingestort”, zegt Koen Magerman. “Na 1 maand intens te hebben gezocht, zijn wij geen stap verder. Het is alsof Balou van de aardbol verdwenen is. Mag ik jullie blijven vragen oplettend te zijn? Hij is nu al meer dan 3 weken door niemand gezien geweest.. die onwetendheid is onverdraaglijk en wordt steeds erger. Gelieve dit zoveel mogelijk te blijven delen en niet enkel in Zottegem, maar zeker ook daarbuiten. Hoewel hij nog in Zottegem kan zitten, kan hij evengoed al veel verder zitten. Balou kan ook binnen genomen zijn door mensen die niet op de hoogte zijn dat zijn familie op zoek is naar hem. Probeer er a.u.b. met zoveel mogelijk mensen over te praten zodat die mensen ook op de hoogte worden gebracht. Moest hij binnen genomen zijn door mensen die wel op de hoogte zijn dat Balou gezocht wordt: Balou en ik zijn onafscheidelijk. Ik zie dat beestje O zo graag en zou hem gewoon terug in mijn armen willen. Ik heb er zoveel voor over/ Als jullie tips hebben, hoe klein dan ook, mogen jullie mij of Rescue Team Pajot altijd contacteren. Gelieve een foto te maken indien mogelijk zodat wij zekerheid hebben en dat maakt het voor ons ook gemakkelijker. Elke piste wordt onderzocht en samen gaan we tot het uiterste tot Balou weer terecht is. De eerlijke vinder (die ons Balou kan bezorgen/teruggeven) krijgt een beloning van € 800. Hopelijk kunnen wij samen een groot aantal mensen bereiken en is mijn Balou’tje snel terug bij mij, waar hij hoort te zijn.”

Lees ook

Hulp gevraagd: hond Balou laatste gezien in Zottegem en sindsdien vermist. Beloning van 250 euro