De directeur van De Vlamme mocht vorig jaar de eerste Blauwe Pen van Open VLD Zottegem in ontvangst nemen

Open VLD Zottegem zoekt kandidaten voor Blauwe Pen-award 2022

Open VLD Zottegem is op zoek naar kandidaten voor zijn Blauwe Pen-award 2022.

De Blauwe Pen wordt uitgereikt aan personen die het voorbije jaar hebben meegeschreven aan een positief verhaal in Zottegem. Dieter Opdecam, toen als directeur van woonzorgcentrum De Vlamme, was de eerste winnaar.

“Wij zijn er zeker en vast van overtuigd dat er ook dit jaar heel wat Zottegemnaren in aanmerking komen. Die persoon kan te vinden zijn in verschillende sectoren van onze samenleving: je buurman, je werkgever, je winkelier…”, zegt Open VLD-raadslid Sven Mornie. “Ken jij een man/vrouw die het verdient om de 2de “Blauwe Pen” – award in ontvangst te nemen? Aarzel niet om hem/haar te nomineren. Hoe doe je dat? Stuur een mail met een korte motivatie, de naam en het adres van de genomineerde naar deblauwepen@openvldzottegem.be. Alle nominaties moeten voor zaterdag 14 januari 2023 ingediend worden. De laureaat wordt persoonlijk gecontacteerd en uitgenodigd om de “Blauwe pen”- award 2022 plechtig in ontvangst te nemen op onze nieuwjaarsreceptie op vrijdag 3 februari 2023 om 19 uur in het OC van Sint-Maria-Oudenhove (zaal Het Oude Hof).”