Gewijzigde voorrangsregels aan wegversmallingen in de Lepelstraat in Elst-Michelbeke

Onlangs werden de voorrangsregels gewijzigd aan de wegversmalling in de Lepelstraat in Elst.  Er werd gewezen  op de gevaren en er waren klachten  op deze proefopstelling aan de Brakelse schepen voor mobiliteit Sabine Hoeckman.  Er hingen zelfs enkele zwarte vlaggen uit en de Brakelse schepen  had  ergens  oren naar  de klagers.   De voorrangsregels werden gewijzigd om de veiligheid te verbeteren.  In Michelbeke blijft de situatie hetzelfde.

Op sommige tijdstippen als het druk is en er een opeenvolging is van wagens blijft het gevaarlijk als men fietsers tegenkomt die dan ineens opduiken voor de autobestuurders!

Versmallingen gaan één maand weg! 

Met de komst van de voorjaarsklassiekers ( Omloop en de Ronde) wordt de wegversmalling  afgebroken  en is men meer dan één maand gerust!