Cultuursmakers Land van Rode: Poëzie Vier vrouwen en een dichter

Op dinsdag 7 februari 23 bib Oosterzele om 19.30u, dichtbundel ‘In de regen zonder paraplu’

Het aangrijpende verhaal en de gedichten van de uit Iran gevluchte Koerdische dichter Shahryar Pouyanrad, verteld door vier vrouwen en de dichter zelf. Muzikale bijdrage door Hussein Rassim, virtuoze oud-speler uit Irak. O.

De dichtbundel ‘In de regen zonder paraplu’ is tot stand gekomen door een ontmoeting tussen een Nederlandse vrouw en de uit Iran gevluchte Koerdische schrijver en dichter Shahryar Pouyanrad. Zijn aangrijpende verhaal en zijn gedichten worden door vier vrouwen en door de dichter zelf verteld.
De voorstelling ‘Vier vrouwen en een dichter’ wordt omlijst door een muzikale bijdrage van de virtuoze oud-speler uit Irak, Hussein Rassim, en door passende beelden op de achtergrond die het tot een boeiend geheel maken. Deze indringende voorstelling geeft een mooi overzicht van het werk van Shahryar. Hoe het een kunstenaar vergaat die in België terechtkomt, wordt verrassend verwoord in zijn gedichten.
Na de voorstelling wordt een Iraanse lekkernij aangeboden.
Tickets
Prijs leden: € 15 | niet-leden: € 20
Betaling: op rekeningnummer BE59 8905 4419 8626 van Cultuursmakers Land van Rode met vermelding van het aantal personen. Inschrijvingen zijn pas definitief na betaling.
Tickes
0472 23 06 05  of  landvanrode@cultuursmakers.be
online inschrijven