Vrije Kunstkring Zottegem: Jubileumconcert 100 jaar

De koninklijke harmonie Vrije Kunstkring Zottegem mag dit jaar 100 kaarsjes uitblazen en uiteraard zal deze bijzondere verjaardag niet onopgemerkt voorbijgaan. Op zaterdag 11 februari willen het bestuur en de muzikanten van de harmonie dit feestjaar samen met hun trouw publiek op een passende manier inzetten met een wervelend Jubileumconcert.

Hiervoor wordt met alle sympathisanten en muziekliefhebbers om 20 uur in het Ontmoetingscentrum Velzeke aan de Provinciebaan afspraak gemaakt voor een muzikale ‘trip down memory lane’. Onder leiding van William Spittael die zelf ook al 20 jaar (sinds 2003) bij de Zottegemse harmonie actief is als dirigent, zal de Vrije Kunstkring dan een gevarieerd programma verzorgen met zowel alle muzikale kleppers en oude klassiekers van de afgelopen eeuw als een paar nieuwe ontdekkingen en verrassingen (de deuren gaan open om 19u30).

Kaarten voor dit Jubileumconcert kosten 10 euro en zijn te verkrijgen bij alle bestuursleden en muzikanten. Ook is reservatie mogelijk door middel van een e-mail naar vrijekunstkring@gmail.com of telefonisch via 0471 33 46 42.. Wij kunnen ook reeds vermelden dat het jaarlijkse eetfestijn – opnieuw afhaalformule – en het traditionele Lenteconcert van de Vrije Kunstkring ditmaal zullen plaatsvinden respectievelijk op zondag 12 maart in het OC Strijpen en op zaterdag 6 mei in de kerk van Leeuwergem.