Vlaams Belang nieuwjaarsreceptie in een vol huis in Brakel

In Brakel had in een volle café ‘t Konser de nieuwjaarsreceptie plaats van het Vlaams Belang. De herberg zat afgeladen vol en er waren toespraken voorzien van de plaatselijke voorzitter Veronique Lenvain en de Vlaams Belang jongeren voorzitter  en tevens Vlaams parlementslid Filip Brusselmans.

Veronique hekelde de ‘blauwe heerschappij en de stilstand ‘ in Brakel op lokaal vlak. Ze hekelde hierbij de manier waarop sommige beslissingen worden genomen zonder inspraak en tegen adviezen in. “Denken we hierbij maar eens op de manier waarop het skatepark zal worden gerealiseerd.”

Filip Brusselmans had geen enkel lovend woord over voor de Vivaldi coalitie en had het over de verandering die zal gebeuren in 2024.

Deze regering wordt niet positief onthaald bij de bevolking en zal ongetwijfeld de rekening gepresenteerd krijgen bij de volgende verkiezingen aldus de jonkie van de partij. De gekende migratiestandpunten van de partij kwamen eveneens uitvoerig aan bod!

Vervolgens werd uit volle borst het Vlaamse Leeuw gespeeld  en gezongen vooraleer het echte feest kon van start gaan.