’t Meibloempje Zottegem gaat de hilarische toer op

Na twee jaar noodgedwongen inactiviteit ingevolge corona is ook bij de toneelvereniging ‘t Meibloempje Zottegem die trouwens volgend jaar 100 kaarsjes mag uitblazen, de goesting zeer groot om opnieuw eens met een toneelproductie voor het voetlicht te kunnen komen. Ditmaal werd gekozen voor ‘Op het verkeerde been’, een heerlijke komedie van Pol Anrys waarin allerlei liefdesperikelen voor een opeenvolging van hilarische situaties zorgen.

De regie is in handen van Herbert Van Herzeele en de acteurs zijn: Sven Mornie, Marijke De Backer, Ilke Torrekens, Gaston Debilde, Herman De Decker, Viviane Blommaert, Lynn Mornie, Naalie Gabriëls en Steven Foucart.

De opvoeringen gaan door in de zaal van het Onze-Lieve-Vrouwcollege/campus Centrum (nieuwe ingang via de Zavel!). Er zijn vier gewone voorstellingen (toegangskaarten 9 euro) op de zaterdagen 18 en 25 februari alsook op de zondagen 19 en 26 februari. Daarnaast zijn er tevens twee Vip-voorstellingen (18 euro) op de vrijdagen 17 en 24 februari. Op zondag gaat het toneelgordijn open om 15 uur, op de andere dagen begint de opvoering telkens om 20 uur. Plaatsen reserveren kan door middel van een e-mail naar sonia.tuypens@telenet.be of telefonisch via 055 42 52 00 (na 20 uur).