Winnaars Zwalmse Eindejaarsactie Lokale Ondernemers ontvingen hun prijzen

Gisteravond vond in het Zwalmse gemeentehuis de uitreiking plaats van de hoofdprijzen van de eindejaarsactie lokale ondernemers.

Het lokaal bestuur zorgde voor de 3.750 euro aan hoofdprijzen in de actie die volledig autonoom door de Feitelijke Vereniging Zwalmse Ondernemers werd georganiseerd.

Uit handen van de Burgemeester Bruno Tuybens, tevens bevoegd voor lokale economie (voorZwalm), ontving Melissa Wyloeck uit de Zwalmlaan de mooie som van 2.500 euro aan aankoopbonnen, die ze tot eind oktober van dit jaar bij de deelnemende handelaars kan uitgeven. Het jonge gezin was bijzonder gelukkig met de prijs. “We hebben twee kindjes én trouwplannen voor volgend jaar, dus dit komt op een ideaal moment en goed van pas”, glunderde Melissa.

De winnaars van de tweede prijzen ter waarde van 250 euro waren Sofie Vervurst, Isabel Roelandt, Lieve Verwee, Kelly Van der Haeghen en Ellen Hertegonne. Ook zij waren zeer blij met hun prijs.

Voorzitter Kristof De Prijck van de Feitelijke Vereniging Zwalmse Ondernemers feliciteerde ook alle winnaars, dankte zijn collega’s voor het vele vrijwilligerswerk, het lokaal bestuur voor de hoofdprijzen en blikte al vooruit naar de komende eindejaarsactie  2023-2024.