© Facebook / frituur 't Friethuis

Etalage Friethuis Grotenberge vernield na aanrijding

De etalage van frituur ’t Friethuis in Grotenberge werd in de nacht van donderdag op vrijdag vernield na een aanrijding. De bestuurster van de wagen werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 1.30 uur. De bestuurster zou de controle over haar voertuig om een nog onduidelijke reden verloren hebben. Er waren geen andere voertuigen betrokken.

Het was niet de eerste keer dat er een wagen in de etalage van de frituur is ingereden.

“Dankzij de palen die op onze vraag door stad Zottegem 5 jaar terug geplaatst werden, is de schade beperkt gebleven tot glas en raamschade”, klinkt het bij de zaakvoerder. “De schade werd tijdelijk hersteld zodat u als klant geen hinder zal ondervinden… Wij zijn open om uw favoriete frietjes te serveren.”