KVG Oosterzele serveert mosselen bij de vleet

KVG Oosterzele nodigt iedereen uit op het mosselfestijn dat plaats vindt in het Gemeenschapscentrum De Kluize, Sportstraat 2 in Scheldewindeke op vrijdag 24  februari vanaf 18 u. Het mosselfestijn van KVG staat voor sfeervol en lekker eten. Proef de heerlijke mosselen en geniet vooral van de typische KVG – sfeer.
In een ontspannen sfeer lekker tafelen. Daar kan u toch geen neen tegen zeggen. Je kan op vrijdag 24 februari in GC De Kluize terecht voor enkele gezellige uren tafelplezier. Het KVG – team zal er weer alles aan doen om je een heerlijk eetfestijn te bezorgen. Wie geen mosselen lust, kan stoofvlees met frietjes verkrijgen. Nagenieten kan in een gezellige sfeer. Deelnemen kost 25 euro (mosselen en frietjes) en 20 euro (stoofvlees en frietjes). KVG leden betalen 23 euro (mosselen en frietjes) en 18 euro (stoofvlees en frietjes). Kinderen tot 12 jaar betalen 12 euro.
Graag tijdig inschrijven (voor 19 februari!) bij de bestuursleden of via Hubert en Juliette Van De Sijpe, 0478 / 69 37 91, hubert.vandesype@gordianus.com,  Juliette Meuleman, 0487 / 32 55 98, juliette.meuleman@telenet.be, Rita De Landsheere, ritadelandsheere@hotmail.com, 0472 / 95 18 33. Bellen of mailen is noodzakelijk. Je kan het bedrag het liefst storten op rekening BE33 8905 4405 5146 KVG Oosterzele met vermelding van mosselfestijn, naam en aantal personen en keuze mosselen of stoofvlees, naam en aantal personen.  (Marcel Van De Vijver, foto’s DDL).