Techniekacademie sluit negende editie indrukwekkend af

Geraardsbergen. Op het Sint-Catharinacollege campus Kleine Karmelietenstraat konden leerlingen uit het 5e en 6e leerjaar tien weken lang kennismaken met de wereld van de techniek. Ze gingen aan de slag in domeinen zoals elektriciteit, bouw, hout, maar ook voeding-verzorging. Leerkrachten en (oud-)leerlingen hielpen hen week na week om tot een mooi resultaat te komen. Gisteren werd editie ’22-’23 afgesloten met een receptie voor de ouders. Ook de directies van enkele lagere scholen, de Burgemeester en de Schepen van Onderwijs waren aanwezig. Het GOK (Gelijke Onderwijskansen)-team van de school had voor gezonde, home-made hapjes gezorgd. De vele positieve reacties bewijzen dat de techniekacademie ook nu weer bijzonder geapprecieerd werd door leerlingen en ouders.