Vlaams Belang organiseert Valentijnsactie ‘Een Hart voor Brakel’

De afdeling van het Vlaams Belang in Brakel hield vandaag een Valentijnsactie op de wekelijkse marktdag. Er werden snoepzakjes uitgedeeld aan voorbijgangers en een flyer met een voorstel om onmiddellijk een betonstop in te voeren zodat we onze groene en landelijke gemeente kunnen behouden. “Het Vlaams Belang heeft een hart voor Brakel en we willen dat zoveel mogelijk in de kijker zetten met voorstellen die onze inwoners ten goede komen”, zegt Vlaams Belang raadslid Veronique Lenvain.

Militanten van het Vlaams Belang trokken er vandaag op uit om Valentijn te vieren. Dit keer niet met hun geliefde, maar met de inwoners van de gemeente. “Als lokale afdeling zien we Brakel graag”, zegt Lenvain. “En dat willen we vandaag extra in de kijker zetten met deze actie.” Voorbijgangers kregen van de partij een attentie in de vorm van een zakje snoep en een flyer met het voorstel. “Het Vlaams Belang heeft een hart voor Brakel. Het karaktervolle aan wonen in Brakel zou moeten zijn dat we een landelijke gemeente zijn waar natuur, landbouw en groen nog hoog in het vaandel staan. Als we onze groene weides, landbouw en natuur willen behouden, moet er onmiddellijk een betonstop komen.”

 

“We willen met dit positief voorstel de hand reiken naar iedereen die van Brakel een betere plek wil maken”, vervolgt raadslid Lenvain. “Onze partij leeft tussen de mensen, luistert naar hun noden en brengt deze ter sprake. Het Vlaams Belang is een partij van en voor onze mensen.”