Midlife Party’s voortaan in Sotto’s

De toekomstige Midlife Party’s voor 35-plussers zullen voortaan georganiseerd worden door Evenementenhall Sotto’s.  Uitbater Pieter Lambert bereikte hierover een overeenkomst na het onverwacht wegvallen van Plan B als vaste stek.

“De Midlife Party werd zo’n 20 jaar geleden voor de eerste keer georganiseerd door DJ Jos.  Het vervolg was een succesverhaal van het Ontmoetingscentrum Velzeke langs fuifzaal Bevegemse Vijvers tot in Zaal Le Miracle (nadien Plan B) in Erwetegem waar de Midlife Party de laatste jaren haar vaste stek had”, licht ex-organisator Geert Van De Velde toe. “Eind december kregen we van de brandweer helaas een negatief attest waardoor we de fuif niet meer in Plan B konden organiseren. Voor de toekomst moesten we dus op zoek naar een nieuwe locatie.  Na veel brainstormen bleek Sotto’s de meest geschikte oplossing: de accommodatie is daar volledig uitgerust en alles is er voorhanden om er de Midlife Party verder te zetten. Sotto’s fungeert vanaf nu niet alleen als nieuwe locatie, maar neemt ook de volledige organisatie over.”

“Het concept van de Midlife Party blijft ongewijzigd”, zegt Pieter Lambert, de zaakvoerder van evenementenhal Sotto’s. “Het blijft een fuif voor 35-plussers met alleen maar dansbare muziek uit de jaren 70 80 90 00.  De eerste editie in Sotto’s zal plaatsvinden op woensdag 17 mei, de avond voor Hemelvaart.  Tickets zullen binnenkort verkrijgbaar zijn via ons online platform.”