Azaleaverkoop ten voordele van De Hoop Zottegem

Voor wie al zo vroeg mogelijk het lentegevoel in huis wil brengen of gewoon voor wie op zoek is naar een fleurig plantje voor op de vensterbank, is er de azaleaverkoop die van 13 tot 17 maart georganiseerd wordt door en ten voordele van De Hoop Zottegem, een kleinschalige en huiselijke voorziening die volwassenen met een beperking (o.a. niet-aangeboren hersenletsel, degeneratieve aandoening) begeleidt naar een zo optimaal mogelijke levenskwaliteit en zelfstandigheid. Vorig jaar mocht De Hoop Zottegem reeds 15 kaarsjes uitblazen.

Sympathisanten die de werking van het dagcentrum (+ begeleid werken en wooncoaching) en de ondersteuning van de cliënten een duwtje in de rug willen geven, kunnen azalea’s aankopen tegen de prijs van 6 euro per stuk of 5 euro per stuk voor twee of meer plantjes. Bestellen kan in het dagcentrum zelf, telefonisch via 09 364 87 03 of door middel van een e-mail naar dehoop@sezz.be. De bestellingen kunnen dan afgehaald worden in het dagcentrum aan de Zuster Angelalaan 1 (in de nieuwe wijk Lelie achter het AZ Sint-Elisabeth) in de loop van de week van maandag 13 tot vrijdag 17 maart, naar eigen keuze volgens afspraak bij bestelling.