Fusiebedrijf (Brakel/Geraardsbergen) ‘Event Meester’ vestigt zich in Zottegem

De verhuurbedrijven ‘Dream Projects Feestverhuur’ uit Geraardsbergen en ‘Partysfeer’ uit Brakel laten weten voortaan samen te werken onder de naam ‘Event Meester’. De volledige stock materialen van beide bedrijven zullen worden sinds maart 2023 gecentraliseerd in een nieuw magazijn in Sint-Maria-Oudenhove (Zottegem).

Manu De Backer, de zaakvoerder van Dream Projects, zegt dat hij op zoek was naar uitbreiding door de overname van sectorgenoot PR Rent uit Oosterzele. Aäron Schoutteten was jarenlang het gezicht van Partysfeer verhuur en werkte in die hoedanigheid nauw samen met Manu. Door die samenwerking groeide het idee om de beide activiteiten te laten samen vloeien.

“Samen kunnen we meer klanten bedienen en een groter gebied bereiken”, zeggen Manu en Aäron. “We zijn zowel actief voor particulieren en verenigingen als bedrijven en lokale besturen. We bieden een ruim verhuurgamma aan tenten, meubilair, inrichting en decoratie artikelen maar kunnen ook de volledige logistieke organisatie van elke feest of event voor onze rekening nemen. Onze nieuwe locatie in Sint-Maria-Oudenhove is perfect gelegen als uitvalsbasis in de ruime regio met een snelle verbinding richting Zottegem-Geraardsbergen-Brakel-Ninove. Wij blijven zaakvoerder en bouwen enthousiast verder aan de verhuuractiviteiten van Event Meester. We gaan er alles aan doen om de perfecte partner te zijn voor iedereen die een feest of event organiseert in de ruime regio.”

Meer info

www.eventmeester.be