Natuurpunt Oosterzele blijft zich inzetten voor groen en natuur

Help mee de Gondebeekvallei onderhouden

Op zaterdag 25 maart kan je meehelpen om het enig mooi natuurgebied de Gondebeekvallei te onderhouden. Het beheer vraagt inderdaad wat werk zoals aanplantingen, onderhoud grasvelden, knotten, verwijderen van exoten, onderhoud wandelpaden, en zo meer. Natuurpunt Oosterzele doet dat met veel plezier. Waarom zelf niet eens de handen uit de mouwen steken? Eens vertoeven in gezonde lucht, midden in de natuur. Natuurpunt zal je graag verwelkomen. Zak gewoon op zaterdag 25 maart af naar de Gondebeekvallei, toegang Neerstraat in Gontrode. Er wordt gestart om 9 u en om 12 u 30 wordt er samen iets gegeten. Zorg wel voor gepaste kledij. Ben je wat later of moet je vroeger vertrekken? Geen probleem. Iedereen is welkom, van jong, minder jong en allen die zich eeuwig jong voelen. Natuurpunt voorziet in een gratis workout in volle natuur. Het is een ideale gelegenheid om je hoofd eens helemaal leeg te maken. Je kan ook eens gewoon een kijkje komen nemen en kennis maken met de ronduit schitterende vereniging Natuurpunt Oosterzele. Interesse? Geef een seintje vooraf aan Jean – Luc (jean luc eggermont@hotmail.com, 0477 / 93 03 25.  (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).