Fotowedstrijd “Focus op de Vlaamse Ardennen”

De fotowedstrijd “Focus op de Vlaamse Ardennen” is een initiatief van Bezoekerscentrum Vlaamse Ardennen – Boembekemolen (Natuurpunt). Met deze wedstrijd wil het Bezoekerscentrum de schoonheid en de rijkdom van de Vlaamse Ardennen op het gebied van erfgoed en Natuurpuntgebieden in de kijker zetten.

Dit jaar mag de Boembekemolen het eerste kaarsje uitblazen als Bezoekerscentrum Vlaamse Ardennen – Boembekemolen. Daarmee is het het tweede Bezoekerscentrum van Natuurpunt in de Oost-Vlaanderen.

Om dat te vieren, organiseert het Bezoekerscentrum dit jaar de eerste editie van de fotowedstrijd “Focus op de Vlaamse Ardennen”. Een initiatief waarmee ze iedereen aanmoedigt om de natuur in te trekken en al het schoons op de gevoelige plaat vast te leggen. De wedstrijd loopt nog tot 14 mei.

 

Praktische info

  • De wedstrijd staat open voor Natuurpunt-leden en niet-leden, professionele en amateurfotografen.
  • Er is een aparte categorie voor jongeren (tot 16 jaar) en één voor volwassenen.
  • Iedereen kan foto’s indienen binnen de thema’s “Erfgoed” en “Natuurpuntgebieden”. De afbakening van die thema’s vind je terug in het wedstrijdreglement.
  • Foto’s inzenden kan tot 14.05.
  • Mail je foto’s met een ingevuld deelnameformulier naar fotowedstrijd@boembeke.be. Op de Boembekefeesten op 24 juni worden de winnaars en laureaten bekendgemaakt.

 

En het beste van al: deelname aan de fotowedstrijd is gratis én de winnaars en laureaten worden beloond met een aantrekkelijk prijzenpakket dankzij de sponsors Brouwerij De Graal, Ecosnooze, Photostudio Alltech, Natuurkijkers.be en Provincie Oost-Vlaanderen.

Dus. Waar wacht je op? Haal je camera of smartphone boven, trek erop uit, breng de schoonheid en rijkdom van de Vlaamse Ardennen in beeld en maak kans op een aantrekkelijk prijzenpakket.

Meer info?

Meer info via fotowedstrijd@boembeke.be. Het deelnameformulier en het

reglement zijn beschikbaar op natuurpunt.be/afdelingen/bezoekerscentrumvlaamse-

ardennen-boembekemolen.