Melle, Dokter Jeremy Verbeke benoemd tot medisch directeur van KARUS vzw vanaf 1 april 2023.

Vanaf 1 april 2023 verwelkomt KARUS een nieuwe medisch directeur: dokter Jeremy Verbeke. Hij volgt dokter Remi Spiers op, die reeds 12 jaar medisch directeur is van eerst PZ Sint-Camillus en na de fusie, van KARUS.
Gezien hij binnen afzienbare tijd op pensioen gaat, geeft hij de fakkel door aan dokter Verbeke, die eindverantwoordelijk zal zijn voor het beleid en de uitvoering van de medische activiteiten van KARUS vzw.

Dr. Verbeke heeft jarenlange ervaring in de geestelijke gezondheidszorg, momenteel als beleidspsychiater binnen de zorgprogramma’s voor mensen met angst- en stemmingsproblemen.
Binnen deze programma’s geeft hij ook leiding aan de beleidsteams.
Als medisch directeur zal hij zich nu ook op directieniveau inzetten om de medische zorg bij KARUS kwaliteitsvol te blijven verstrekken.

“We zijn erg verheugd om dokter Verbeke in ons directieteam te verwelkomen”, aldus Katlyn Colman, algemeen directeur. “KARUS is haar zorgstrategisch plan voor de toekomst aan het concretiseren en daarbij kunnen we frisse energie en expertise goed bij gebruiken. De implementatie ervan zal ook veel aanpassingsvermogen en daadkracht van het medisch korps vergen. Dr. Verbeke heeft dan ook een schitterende mentor met dr. Spiers die tot op vandaag zijn opdracht voor het ziekenhuis met steeds weer vernieuwende inzichten en met aandacht voor alle belanghebbenden vervulde.”

Dr. Verbeke reageert ook enthousiast op zijn nieuwe uitdaging: “Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van het directieteam van KARUS, om te verbinden en samen te werken aan een toekomst waarin onze zorgvragers de best mogelijke zorg krijgen.”