Bezoekers Zottegemse dinsdagmarkt maken kans op leuke prijzen

Tijdens de Maand van de Markt kunnen bezoekers van de dinsdagmarkt in Zottegem prijzen winnen met de stempelkaartcampagne van de stad Zottegem.

“Vorig jaar werden maar liefst 950 volle spaarkaarten ingediend. Dit bewijst dat onze markt leeft!”, zegt schepen van Middenstand Brecht Cassiman (N-VA). “Drie stempels van drie verschillende marktkramers zijn voldoende om een volle spaarkaart te hebben. De volle spaarkaarten kunnen op de wekelijkse dinsdagmarkt afgegeven worden aan een standje van de dienst economie tijdens de dinsdagmarkt (aan het stadhuis). Wie hierin niet slaagt krijgt nog de kans zijn/haar spaarkaart af te geven op de dienst Toerisme op de Markt of aan het onthaal van het Administratief Centrum Sanitary in de Gustaaf Schockaertstraat. Bezoekers kunnen dit tot en met vrijdag 28 april doen. Uit alle volle spaarkaarten worden winnaars getrokken die kans maken op een aantal mooie prijzen, geschonken door provincie Oost-Vlaanderen. Nog vier andere winnaars krijgen van de stad een waardebon van 25 euro.”