Buurtcomité Helder Water Elene en feestcomité Leeuwergem organiseren gezellige paasmaandag op kasteeldomein van Leeuwergem

Op 10 april organiseren buurtcomité Helder Water uit Elene en feestcomité Leeuwergem samen een gezellige paasmaandag op het kasteeldomein in Leeuwergem.

“Onze ambitie is om jong én oud, mobiele en minder mobiele mensen samen te brengen brengen”, zeggen Danny Schutijzer, Ben Boone, Chantal Praet en Wally Crommen van Helder Water. “We doen dat via het inrichten van idyllisch Molenwaterparkje in de dorpskern van Elene maar ook via evenementen. Ondertussen hebben we al een stevige paaseierenraap traditie, maar we willen ook niet alleen het jonge volkje plezieren. Er zijn leuke activiteiten voor jong én oud, zoals een Bloemenworshop, rit met paard en kar en een Lentedrink met pannenkoeken. Net als elk jaar gaan we op zoek naar een bijzondere plek. Vorig jaar waren we te gast op de biologische bloemenboerderij Rijkbos Bloemen. Dit jaar heten we onze buren en sympathisanten welkom op het Kasteel van Leeuwergem, hét hart van het prachtige drevenlandschap tussen Elene en Leeuwergem.”

Inschrijven

  • Lentedrink: Voor deze activiteit hoef je je niet vooraf in te schrijven
  • Paaseierenraap: Vooraf inschrijven via deze link (beperkte plaatsen). 6 euro per pakket.
  • Bloemen Workshop: Onder begeleiding van plantenatelier Bravoure maak je je eigen bloemencreatie en neemt ze nadien mee naar huis. Vooraf inschrijven voor de bloemenworkshop via deze link (beperkte plaatsen).15 euro per persoon.
  • Rit met paard en kar: Hobbel mee door het prachtige drevenlandschap van Elene en Leeuwergem. Geniet van de prachtige vergezichten en het frisse groen. Vooraf inschrijven voor de rit met paard en kar via deze link (beperkte plaatsen). 6 euro per persoon.

Praktisch

  • Kasteel van Leeuwergem
  • Paasmaandag 10 april vanaf 13.30 uur

Meer info