Lionsclub doneert grote hoeveelheid werkmateriaal aan GO! atheneum Geraardsbergen

Geraardsbergen. De serviceclub Lions uit Geraardsbergen schenkt het GO! atheneum Geraardsbergen een grote hoeveelheid modern en nuttig werkmateriaal. De leerlingen uit de Arbeidsmarktfinaliteit kunnen daar tijdens de praktijklessen gebruik van maken’, vertelt waarnemend directeur mevr. Sonny Van den Stockt.

“De GST, het Global Service Team, van de service club ‘Lions’ uit Geraardsbergen doneerde verschillende splinternieuwe goederen aan onze school aan de Papiermolenstraat te Geraardsbergen. Het zijn allemaal moderne materialen die einde reeks of door een modelverandering van de markt werden gehaald. De Lionsclub uit Geraardsbergen heeft deze paletten losse goederen zoals schroevendraaiers, meetlinten, waterpassen, stanleymessen, boorschroeven, nietjes, markeringsmateriaal, sleutels, boren, zaagmateriaal, snijtangen, beitels, gereedschapskoffers en nog heel veel divers en enorm nuttig werkmateriaal aangekocht om onze leerlingen te ondersteunen’, vertelt Yves De Wolf, technisch adviseur. Hij is met deze schenking heel erg blij.

Sinds meer dan 50 jaar stelt Lionsclub Geraardsbergen zich ten dienste van de lokale gemeenschap in de Oudenbergstad. De club verstrekt rechtstreekse steun aan een brede waaier van goede werken, organisaties, verenigingen en groepen van medeburgers voor wie een beetje extra steun een wereld van verschil kan betekenen. Het GO! atheneum Geraardsbergen is enorm dankbaar dat er zo’n goede band is tussen beide organisaties.