Nieuwe namen Rock Zottegem. Derde festivaldag is familiedag

Rock Zottegem heeft nieuwe namen bekendgemaakt: The Waterboys, K’s Choice, Noordkaap, Bart Peeters en Fleddy Melculy.

Op vrijdag 7 juli delen de eerder bekendgemaakte Goldband, Soulfly en Wolfmother en Jack Vamp & The Castle Of Creep het podium met Noordkaap en Fleddy Melculy. Op zaterdag 8 juli doen Zwangere Guy, Isaac Roux en Two Door Cinema Club hetzelfde met K’s Choice en The Waterboys.

“Noordkaap van frontman Stijn Meuris staat garant voor een koffer vol Nederlandstalige hits zoals ‘Ik hou van u’, ‘Wat is Kunst?’ en ‘Satelliet Suzy’. Het wordt meekwelen van begin tot eind. Ook liefhebbers van het hardere werk komen op vrijdag 7 juli aan hun trekken. De metalband Fleddy Melculy trekt op de Crazy Main een blik snoeiharde Nederlandstalige songs open”, zegt organisator Kurt De Loor. “De Schotse folk rockband The Waterboys, bekend van wereldhits ‘How Long Will I Love You’ en ‘The Whole of the Moon’ zakken voor het eerst af naar Rock Zottegem. Hun songs werden oa. gecoverd door Prince, Ellie Golding, The War on Drugs en Rod Steward. De band heeft een staalharde live-reputatie en is vast van plan om het Zottegemse publiek in te pakken. Ook K’s Choice is zaterdag 8 juli van de partij. De band rond frontman Sam Bettens komt voor de tweede keer langs in Zottegem en wie er in 2016 bij was, weet één ding: dit wil je niet missen!”

Op zondag 9 juli 2023 organiseert Rock Zottegem voor een vijfde keer een muzikale dag voor de hele familie. Dit jaar kunnen ze daarvoor rekenen op de energieke Bart Peeters en zijn onafscheidelijke band De Ideale Mannen. “Bereid je voor op een vrolijk muzikaal feest van begin tot eind. Stilstaan is geen optie”, aldus Kurt De Loor die nog meegeeft dat er heel binnenkort nog namen volgen voor zondag 9 juli.

Korting

Vanaf vandaag kan je tickets kopen via www.rock-zottegem.be. De eerste 1.000 festivalgangers die een ticket aankopen betalen 50 euro voor een dagticket op vrijdag en zaterdag en 35 euro voor een dagticket voor zondag Voor een combiticket vrijdag/zaterdag tel je als vroege vogel 85 euro neer, wil je alle drie de festivaldagen meemaken dan tel je 110 euro neer in de early bird-actie.

Lees ook

Eerste namen Rock Zottegem: Goldband, Zwangere Guy, Soulfly, Wolfmother en Two Door Cinema Club