Kinderen De Kleine Planeet vinden verdwenen paaseieren in Bevegem

Toen vanmorgen de paaseieren van SBS De Kleine Planeet in Zottegem verdwenen bleken, volgde een zoektocht die de kinderen en juffen tot aan de kerk in Bevegem bracht.

“De teleurstelling toen vanmorgen bleek dat er geen paaseieren waren was uiteraard groot bij alle kinderen en juffen”, zegt directeur Sofie Van Nevel. “Gelukkig gingen ze met de ganse school op zoek in Zottegem. Aan het kerkje in Bevegem ontmoetten ze de paashaas en de paaskip. Zij entertainden de kleuters en leerlingen en samen zochten ze een oplossing voor de ‘ontbrekende eitjes’. Bij de aankomst op school hadden de paaskip en paashaas de eitjes verstopt in de klaslokalen. Alle kinderen zochten samen de paaseieren en verzamelden ze op de speelplaats. Ieder kind kreeg een leuk zakje met lekkere chocolade. Ei(nd) goed, al goed.”