Kermis Sint-Lievens-Esse met Mama’s Jasje

Na het succes van vorig jaar met het gesmaakte optreden van Guy Swinnen valt er ook dit jaar heel wat te beleven tijdens het kermisweekend in Sint-Lievens-Esse. Afspraak op zaterdag 22 en zondag 23 april. De inkom is gratis.


De kermis opent op zaterdagavond met Jens. Samen met zijn muzikanten brengt hij Engels- en Nederlandstalige covers van onder andere Bastille, Isaak, Adele, Harry Styles, Bart Peeters, Meteoor, Niels Destadtsbader aangevuld met een paar eigen nummers. Daarna is het de beurt aan Mama’s Jasje dat in de jaren 90 tal van hits waaronder ‘Als De Dag Van Toen’ en ‘Teken Van Leven’. Zanger Peter Vanlaetn, gitarist Bert Verscheuren Virginie Jacquin (viool) en Pieter Vanmalderen (piano) zullen ook nieuw werken brengen. Zaterdagavond wordt afgesloten met DJ Frank.

Op zondag staat er vanaf 14.30 uur een petanquetornooi op het programma. Inschrijven is gratis en kan ter plaatse vanaf 14 uur. Gedurende de namiddag zal er op het dorpsplein ook allerhande animatie zijn voor de kids.  Naar aloude traditie wordt omstreeks 17 uur de kermis feestelijk afgesloten door onze plaatselijke harmonie Kunst en Broedermin, maar ook daarna blijven de kermisattracties geopend.

Meer info?

Facebookpagina Kermis Sint-Lievens-Esse