KSV Sottegem: eindrondetopper en afterparty met Yves Segers

Met de komst van KSK Beveren naar de Kloosterstraat in Erwetegem kondigt de voetbalaffiche op zaterdagavond 15 april (aftrap om 19u30) voor KSV Sottegem een topper en belangrijke confrontatie aan in de strijd voor deelname aan de eindronde en een mogelijke promotie naar het nationale voetbal. Met daarna nog slechts twee matchen in de reguliere competitie op het programma – uit bij Berlare en op de laatste speeldag thuis tegen Heikant Zele – kan geel-blauw mogelijk een beslissende stap richting eindronde zetten als het de baas kan blijven over de Waaslanders die weliswaar dezelfde ambities hebben. Voor het zelfvertrouwen van coach Koen Vanden Houten en zijn manschappen mag het alleszins een boost zijn te weten dat zij tot dusver de beste thuisploeg uit de reeks zijn…

Maar ook wanneer KSV Sottegem er niet in slaagt die reputatie eer aan te doen, behoudt het uitzicht op de eindronde en dus zal er na afloop van de wedstrijd hoe dan ook geen reden zijn om niet eens te feesten. Daarom wordt alvast een (gratis) afterparty georganiseerd met optreden van schlagerzanger Yves Segers (om 21u30).en aansluitend zal huis-dj Danny verder voor de nodige ambiance zorgen.