Stephan Scruel ‘Calisch’ plots overleden

Geraardsbergen. We vernemen het plotse overlijden van Stephan Scruel. Stephan Scruel werd in Geraardsbergen op 11 januari 1977 geboren en werd 46 jaar. Hij overleed op vrijdag 14 april 2023. Hij was geen onbekende in Geraardsbergen. De meeste mensen kennen hem nog van zijn legendarisch café op de Markt van Geraardsbergen ‘Chez Calisch, jouw top-radio café’. Niettegenstaande Stephan Scruel een vriendelijk en innemend man was, was hij geen onbesproken figuur. De laatste jaren reed hij een bochtig en hobbelig parcours. Stephan Scruel had gezondheidsproblemen en lag op de dienst Intensieve Zorgen van het ASZ te Aalst. Hij laat heel wat vrienden, familie en drie kinderen achter. We wensen Stephan Scruel een zachte rust toe en wensen zijn familie en vrienden heel veel sterkte toe in deze moeilijke dagen.
De plechtigheid had op op woensdag 19 April 2023 om 10 uur door in de Sint-Bartholomeuskerk, Markt te Geraardsbergen.
Condoleren kan via: Stephan Scruel

Julien Borremans