Similes Vlaamse Ardennen nodigt uit: Samen Lezen

Donderdag 27-april en 11-mei 2023 Beugelhof Velzeke

Vrijwilligersteam van Similes Vlaamse Ardennen nodigt u uit om Samen Lezen in het Ontmoetings- en activiteitenhuis Beugelhof, Beugelstraat 108 te 9620 Velzeke (Zottegem) op Donderdag 27 april 2023 en donderdag 11 mei 2023 van 19u30 tot 21u30.

Samen Lezen: Een kortverhaal en een gedicht uit de wereldliteratuur worden voorgelezen. We praten over het gevoel, de sfeer, de herinneringen en associaties die de tekst oproepen. Je hoeft niets voor te bereiden.

Heb je een psychische kwetsbaarheid (gehad) of zorg je voor iemand met een psychische kwetsbaarheid en zoek je een fijne vorm van ontspanning en ontmoeting? Kom dan alleen of samen in alle rust genieten van een mooi verhaal of pakkend gedicht. We praten erover of zwijgen erbij, er is ruimte voor jouw inbreng, gedachten, gevoelens…maar niets hoeft.

Gespreksbegeleiders
Annie Nouten, Eva Feliers en Annemie Van de Vijvere, medewerkers SamenLezen

gratis – voor naastbetrokkenen, familieleden en zorgvragers. Deze activiteit wordt aangeboden in samenwerking met Avansa Vlaamse Ardennen-Dender.

Meer info
Evelien Niemegeers, sonja.focketyn@avansa-vlad.be
Ann Artois, ann.artois@gpn.be