Chant’all in Sint – Gangulfuskerk

Pop - up koor, Egmontstrijkorkest en solisten

Met deze aankondiging willen we u, beste muziekliefhebber, mee laten smullen van de verrassing die het pop – up koor SAMWD, het Egmont strijkorkest en solisten Celine Debacquer, Klaartje Pannier en Lorena del Mar Hernandez Escobar, u te bieden heeft. We willen u alvast laten wegdromen van een zalig ‘Chant-all’ op zaterdag 6 mei om 17 u & 20 u in de Sint – Gangulfuskerk in Oosterzele.  Tickets (12 en 10 euro) zijn verkrijgbaar
via cczoetegem.be of gcdekluize.be, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be.
Het koor en het strijkorkest presenteren met veel trots hun ‘Chant’all’, het concert kreeg deze mooie naam van de initiatiefnemers. Onder de leiding van Celine Debacquer  en Andy Dhondt kan je het koor SAMWD en het Egmont strijkorkest aan het werk zien. Er zijn een aantal mooie werken bijeengebracht. Ze slagen er in nieuwe mooie stukken aan te leren vol dynamiek en verrassingen. De koorleden zijn ook opgetogen dat ze  kunnen optreden in de onlangs opgefriste en stemmige Sint – Gangulfuskerk. ‘Chant’all’ wordt een concert om ‘u’ tegen te zeggen. Het programma zal erg in de smaak vallen bij het publiek. Je krijgt gegarandeerd een zalige muziekavond. Dit concert mag je niet missen. Een perfect avondje wacht. Zeker weten, het pop – up koor en het strijkorkest palmen de Sint – Gangulfuskerk in. Je komt ook zeker in de ban van solisten Celine, Klaartje en Lorena del Mar. Er werd een mooi programma samengesteld voor alle smaken en leeftijden.

Iedereen is van harte welkom. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).